Ik ben Anita Vaes, 54 jaar.
Mijn reguliere baan is in de zorg. Daarnaast ben ik TriA wandelcoach en trek ik graag met jou of je team de natuur in. Omdat ik veel ervaring in de zorg heb als teamleider en als begeleider weet ik goed met welke thema`s een team zit te stoeien.
Teambuilding in de natuur is heel geschikt om samenwerking, communicatie of besluitvorming inzichtelijk te maken. Ik zet natuurlijke werkvormen in. Het is iedere keer weer wonderlijk hoe verhelderend dit werkt. Bovendien is het samen in de natuur zijn bevorderend voor gesprekken en een dosis lol.
Reken er maar op dat ik een balans weet te vinden tussen diepgang in het thema dat speelt en het plezier door het buiten zijn.
We lopen niet ver: gemiddeld 3 km. De werkvormen tijdens de stops vragen immers tijd. Meestal kun je rekenen voor een groep op 2 a 3 uur. Er is dus nog tijd over voor een borrel of etentje om over deze ervaring na te praten.
Een hele expeditie zal ik maar zeggen. Maar als je contact met me opneemt voor een persoonlijke coaching of voor je team zal ik al je zorgen uit handen nemen. Ik ga voorbereid met de kernvragen op pad. En ik verzeker je dat er een concreet actiepunt uit voort komt zodat er een stap gezet kan worden naar groei!
De naam `Expeditie-jij` is niet zomaar gekozen. De verbinding met de natuur, ontdekken en bewegen naar de eigen kracht spelen een grote rol in de coaching.
Ik zie uit naar een ontmoeting in de natuur!
info@expeditie-jij.nl
https://expeditie-jij.nl
Groetjes Anita