Mijn doel is jou te begeleiden in je zoektocht naar meer voldoening en plezier in je werk. Jou dichter bij je passie te brengen. Dat doe ik bij voorkeur al wandelend in de natuur.
De natuur is een onuitputtelijke bron van rust en kracht. Een ideale omgeving om even afstand te nemen en na te denken over – te voelen – wat jou bezighoudt.
Ik zorg ervoor dat de juiste vragen worden gesteld.

Antwoorden komen in de natuur vaak spontaan opborrelen. Situaties en voorwerpen dienen als metaforen en brengen je tot inzichten. Omdat deze inzichten aan een beeld en een ervaring zijn gekoppeld, laten ze zich later gemakkelijk weer oproepen. Dat werkt vaak zeer verhelderend.

De natuur biedt allerlei mogelijkheden om even bewust bij jezelf stil te staan. Zeker als iemand je op die mogelijkheden wijst. Het zet je aan het denken en maakt je bewust van zaken, patronen, gevoelens of gedachten die jou hinderen, of juist ondersteunen. Via inzicht en acceptatie ontstaat ruimte voor jou om je verantwoordelijkheid te nemen, keuzes te maken en de juiste stappen te zetten. Vanuit authenticiteit en zelfvertrouwen, nu en in de toekomst.

Of het nu een zonnestraal, een tak of regenbui is, overal zit een boodschap in verborgen. Ik leer je ontdekken wat die boodschap voor jou is en hoe je er iets mee kunt doen.

Meer informatie? Mail naar info@triamovement.nl