Mijn naam is Geke Kloosterhof. Ik ben werkzaam in Assen en omgeving. Of in Zweden waar ik dan verblijf in een stuga in Sifferbo Stugby och B&B, in de provincie Dalarna.
Ik ben een natuurmens en vind het heerlijk om buiten te zijn. Lekker dwalen over de paden met of zonder fotocamera. Genieten van de omgeving, de vogels die zingen, insecten die langs vliegen, een mooie kromme boom, te ontspannen en heerlijk in het nu zijn. Ik heb gemerkt dat als ik ergens over na blijf denken en er niet uit kom, dat ik tijdens een wandeling sneller tot een oplossing of tot andere inzichten kom. Ik kom dan letterlijk uit mijn hoofd en kom dichter bij mijn gevoel.
Ik ben een no-nonsense coach. Ik ben eerlijk, open, direct en gedreven. Mijn humor werkt ontspannend en relativeert.
Ik ben gecertificeerd TriA© wandelcoach, TriA© verliescoach en TriA©trainer en aangesloten bij WandelcoachNederland en Triamovement.
Als TriA©coach, ga ik met jou de natuur in. Al wandelend gaan we aan de slag met jouw coachvraag, volgens de TriA©methode: Aandacht, Acceptatie en Actie. Ik stel jou vragen en maak gebruik de natuur om jou inzichten en antwoorden te geven op je coachvraag. Ben je benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden.
Mail naar info@triamovement.nl