NaR wandelcoaching (natuur, acceptatie en resultaat) is ontstaan uit mijn liefde voor wandelen in de natuur.
De liefde voor het wandelen is begonnen nadat ik de camino (pelgrimstocht naar Santiago de Compostela) heb gelopen. Ik ben de camino gaan lopen nadat ik zelf een coachtraject had afgerond. Op het werk liep het niet fantastisch, ik moest het overlijden van onze zoon een plaats geven, kortom, ik zat niet lekker in mijn vel. Als afsluiting van het coachtraject heb ik mezelf de camino cadeau gedaan.

Tijdens mijn camino heb ik ervaren wat wandelen en het ontmoeten van mensen doet. Door te wandelen in een ander ritme, iedere dag vroeg op, in een natuurlijke omgeving, in de zon is er veel met mij gebeurd. Ik ben tot rust gekomen, heb mezelf beter leren kennen, heb persoonlijk leed een plaats kunnen geven, heb bijzondere mensen leren kennen en genoten van de schoonheid en de afwisseling van het landschap.

Wat
Ik begeleid je bij persoonlijke levensvraagstukken. O.a. Hoe vind ik mijn ideale baan? Wat maakt mij echt gelukkig? Hoe ga ik om met verlies? Hoe maak ik mijn eigen keuzes?

Hoe?
Door in de natuur te wandelen. Dit zorgt voor dat al je zintuigen geprikkeld worden. Je bent alerter, meer ontspannen, verstand en gevoel komen meer in balans in een natuurlijke omgeving.
Door aandacht te geven van wat er is, wie je bent, vrij van oordeel over jezelf; acceptatie.
Door resultaat: na iedere coach-sessie heb jij antwoord op je vraag en ben je weer een stap dichter bij jezelf.