Ik ben Ilse Hagendijk, gecertificeerd TriA©wandelcoach, TriA©Verlies en TriA©Ontstresscoach met een grote passie voor natuur en mensen.

Ben jij gemotiveerd en op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen? Wil jij stappen maken in je leven? Heb je hierbij iemand nodig die open, oprecht, oplossingsgericht is en zonder te oordelen naar jou luistert, je inzichten geeft en je op weg helpt op het pad dat jij wilt belopen?

Ik wandel graag een stukje met je mee op jouw pad. Met behulp van de natuur en de krachtige TriA©methode gaan we met jouw coachingsvraag aan het werk. Door de gesprekken en oefeningen krijg je inzichten en ontdek je op een prettige manier welke acties voor jou nodig zijn om verder te komen.

De natuur is tijdens de wandeling een inspiratiebron. De TriA©methode heeft het gewenste resultaat als uitgangspunt. Samen met de kracht van de natuur zorgt dit ervoor dat je snel resultaat bemerkt.

Ik loop naast je en coach je op een natuurlijke manier vanuit mijn bedrijf Natuurlijk Ilse. We wandelen in een mooi natuurgebied in de omgeving van Dordrecht, Rotterdam of in de Alblasserwaard. In goed overleg zijn ook andere locaties mogelijk.

Droom niet je leven, maar leef je dromen! Ik kijk uit naar onze wandeling en hoor je graag. Meer informatie? Mail naar info@triamovement.nl.