“Ik ga met je naar buiten. Al wandelend gaan we samen aan je coachvraag werken. Ik ben vrij direct, kom snel to-the-point, zal je liefdevol prikkelen. Dat kan confronterend voor je zijn. Al snel komen we naar wat jij zelf wilt én werken we naar hoe jij dat gaat realiseren.”

Mijn passie is wandelen en vooral lange afstandswandelen. Ik merk dat ik tot rust kom als ik in de buitenlucht ben. En dat ik het fijn vind om mooie zinnige gesprekken te voeren met andere mensen tijdens het wandelen. De kracht van het wandelen wil ik graag met je delen.

In mijn werkende leven heb ik meer dan 30 jaar ervaring in managementfuncties op financieel en bedrijfskundig gebied. In mijn werk staat het welzijn van de mens altijd centraal. Ik kan me goed verplaatsen in verschillende werkomgevingen. Gezien vanuit zowel het perspectief van de werkgever als van de werknemer.
Als Wandelcoach combineer ik mijn management- en coachingkwaliteiten met het wandelen. Ik ben TriA gecertificeerd.

Specialisatie: werk gerelateerde problemen zoals stress, werkdruk, zelfvertrouwen, bedrijfscultuur, veranderingen, ontslag, (beginnende) burn-out.

Meer informatie? Mail naar ingrid@wandelkracht.com of bel 06-23015827