Ik ben Irene Koedijk, TriAˆ wandelcoach en gespecialiseerd in rouw- verlies- en stervensbegeleiding.

In onze snelle maatschappij is er weinig geduld met verlieservaringen. En dat is nog sterker als het verlies al langer geleden heeft plaatsgevonden. Maar rouw dwingt je tot stilstand, tot reflectie. Tot acceptatie van het verlies, zodat je daarna mét je verlies, weer verder kunt in het leven. Rouw is een breed begrip. Het is niet alleen verbonden met sterven. Rouwen doe je ook wanneer je je baan bent verloren, of omdat je gehoord hebt dat je ernstig ziek bent, of omdat je je zelfvertrouwen kwijt bent. Ieder verlies brengt rouw met zich mee.

Zelf heb ik de nodige verliezen meegemaakt in mijn leven, en die hebben behoorlijk hun sporen nagelaten. Eerst werkte ik hard door, gedreven om overeind te blijven, te overleven. Tot mijn lichaam me hardhandig vertelde dat ik echt niet verder kon op de ingeslagen weg. Dat het tijd was om mijn verdriet onder ogen te zien. Zodat ik daarna opnieuw vol in het leven kon gaan staan.

Mijn missie is om een stuk met jou mee te lopen, letterlijk en figuurlijk. Dan luister ik naar je, naar wat jou beweegt, naar waar je vastloopt. En dan zoeken we naar een manier waarop jij weer vooruit kunt, op jouw manier.

Meer informatie? Mail naar info@triamovement.nl