Mijn naam is Jeanette van Heerwaarden,
Opgegroeid aan de bosrand en vlakbij het strand, ben ik mijn leven lang al in de natuur te vinden. De rust die ik daar vind zie je terug in mijn coaching.
Met de natuur als praktijkruimte maak ik gebruik van een onuitputtelijke bron van inspiratie.
Mensen zeggen over mij dat ik een natuurlijke rustige en ontspannen houding heb, een positieve instelling en een groot inlevingsvermogen.
Sinds 2008 volg ik opleidingen en trainingen op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling waarmee ik een eigen stijl heb ontwikkeld. In mijn manier van coachen zie je invloeden terug van onder andere de TriA© methode en mindfulness.
Door middel van persoonlijke en ( bij voorkeur) preventieve coaching en cursussen ondersteun en begeleid ik mensen die onrust, stress en tijdgebrek ervaren, oftewel een verstoring in de balans tussen actie en rust naar meer ontspanning, plezier en voldoening in alle gebieden van hun leven.
Coachvragen op het gebied van stress en onrust maar ook veranderingen in de werk- of privésituatie kunnen een reden zijn voor één of meer coachgesprekken of een MindfulWalk cursus.
Al wandelend neem ik mijn cliënten mee naar buiten en in beweging, waarbij de coaching bestaat uit oefeningen, opdrachten en gesprekken.
Elke wandeling vind ik bijzonder. Het mooist vind ik het wanneer iemand echt tot rust komt. De haast verdwijnt… dat zie je, dat voel je,de uitstraling verandert. Van daaruit ontstaat ruimte voor inzichten en groei.