"Als je hebt leren surfen, is het niet erg dat de golven hoog zijn"

Wie is Karin van den Boomen?
Karin is een enthousiaste, creatieve coach die vanuit een zee aan mogelijkheden haar cliënten nieuwe inzichten geeft en hun eigen hulpbronnen laat ontdekken.
De beste versie van zichzelf laten ontdekken (en ten uitvoer brengen) is haar passie. De feedback die de natuur geeft haar "gereedschapskist"

Karin heeft naast haar opleiding tot master TriA© Coach ook de opleiding tot master practitioner NLP gevolgd. Van oorsprong is ze bedrijfseconoom / register accountant en kent vanuit die achtergrond het bedrijfsleven met al haar ins en outs.
Haar coachingservaring heeft ze opgebouwd in haar eigen praktijk als ook in het bedrijfsleven waar ze een jarenlange ervaring heeft als teammanager en nog steeds (deels) werkzaam is.

Werkgebieden:
Karin houdt zich voornamelijk bezig met vraagstukken waar leidinggevenden, managers en ondernemers zich mee geconfronteerd zien in het realiseren van hun persoonlijke of bedrijfsdoelstellingen. Ze heeft ervaring met bedrijven in "zwaar weer", teamontwikkeling, coaching op ingrijpende persoonlijke gebeurtenissen (o.a. echtscheiding) en zelfmanagement.

Meer informatie? Mail naar info@triamovement.nl