Mijn naam is Marrit Velink, TriA© wandelcoach in hart en nieren. Ik haal mijn inspiratie uit de mensen om mij heen, mijn ruime levenservaring en uit mijn wekelijkse wandeling door het bos of langs het strand van Bergen aan Zee.
Hier vind ik rust – ruimte – lucht.

Gedurende de 17 jaar dat ik als manager en teamleider werkte in de hectiek van een stressvolle baan, heb ik ervaren wat stress met je doet. Lichamelijk en geestelijk. Vermoeid, prikkelbaar, emotie-eter , slecht slapen, noem het maar op.
Het gevoel zo veel te moeten. Ik wilde ook altijd aan de verwachting van anderen voldoen, vooral niet laten merken dat mijn emmertje eigenlijk overstroomde. Want ik ben toch de sterke vrouw die alles aan kan en het zelf wel kan regelen? Daar geloofde ik heilig in en zo gedroeg ik me dus ook. Met alle gevolgen van dien. Niet slapen, kort lontje, overgewicht en iedereen kon wat mij betreft eigenlijk de boom in.
De enige plek waar ik mijn hoofd tot rust kreeg was buiten, al wandelend genietend van de zon, wind, soms ook in de striemde regen. Eindeloos over het strand banjeren bleek voor mij de plek te zijn om tot mijzelf te komen.
Starend naar de golven, zo kom ik weer tot rust.

De golven van de zee weerspiegelen de golven gedurende je leven. Soms kalm – bijna vlak – tot hogere schuimkoppen waar je bijna niet tegenaan kunt zwemmen.
Ik kan je helpen om binnen al deze golven jouw rust te vinden en je te begeleiden gedurende dit traject. Enkele gesprekken kunnen soms al ruim voldoen