Mijn naam is Nicolle Prins, TriA© Natuur en Wandelcoach en gespecialiseerd in jong professionals die vastlopen in ‘wat ze willen’ en ‘hoe ze het willen’. Je vindt een evenwichtige balans tussen jezelf en je werk en je staat zelf aan het roer van je leven. Door wandelcoaching in te zetten kom je achter je computer vandaan en kom je dichter bij jezelf en daarmee het ‘wat’ en ‘hoe’. Hulpmiddelen die ik daar voor gebruik is het Levenswiel waarbij we 6 wandelingen maken waarbij we iedere keer een ander aspect van je leven als thema nemen.

Ik ben een natuurmens, nuchter, met beide benen op de grond. Ik heb een grote passie voor het onderwaterleven als diep zee-duiker en ik heb een moestuin waar ik vaak in te vinden ben.

Zelf heb ik via niet gebaande paden mijn eigen weg gezocht in het leven, al doende mijn eigen wijsheid ontdekt en leren vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Juist door het zwemmen tegen de stroom in heb ik mijn kracht ontdekt. Moed verzamelen en keuzes maken zijn bekende thema’s voor mij. Hierbij heb ik mij laten inspireren door de veerkracht van de natuur, mijn eigen veerkracht en door wijze mensen die ik heb mogen ontmoeten. Tevens haal ik inspiratie uit persoonlijke ontwikkeling waarbij ik iedere dag nog steeds leer.

En niet in de laatste plaats heb ik in het verleden keuzes gemaakt die achteraf niet altijd de juiste bleken te zijn. Van dié keuzes heb ik het meeste geleerd. 🙂

Wandel jij een keer met mij mee?